3 СОУ „М. Дринов“ дипломира своя випуск 2013

 

3 СОУ дипломира своя випуск 2013

        Традициите са това, което са…само в 3 СОУ“М. Дринов“!!! За поредна 84-та учебна година училището ни даде още една паралелка светли деца на Отечеството.              Сложните времена, в които живеем не свалиха усмивките от добре свършена работа от лицата както на децата, така и на техните учители, присъствали на дипломирането им. Традицията да се изпратим „на чаша бяло вино и кебапче“, изпечено в красивия училищен парк, се допълни с посланието на родителите от Училищното настоятелство: „Нашите ученици да опитат стила и финеса на белите вина по цял свят, но никога да не забравят  родната кухня и винаги да се връщата у дома, за да хапнат прословутото българско кебапче.“

           Ученическият парламент отново връчи традиционните си шеговити грамоти: призовете: „Влюбеният Шекспир“, „Спящата китара“ „Мис Блонди“ “ Умна и красива“ „Писател-новатор“, „Бодигард на женските сърца“…и др. ,с което разсмя припозналите се в тях зрелостници.

         Председателката на сдружение „Училищно настоятелство при 3 СОУ „М. Дринов“-Катя Асенова връчи една от двете ежегодни награди, учредени на името на незабравимия директор на 3 СОУ „- Атанас Цанков за „Най-висок успех в ДЗИ по БЕЛ“. Тази година тя беше спечелена от дипломантката Спасунка Костова. /Първата награда „Атанас Цанков“ за „най-популярен абитиурент“ заслужено бе връчена на Атанас Цанков-младши./ И така сред шеги и закачки и под прекрасния фон на БГ – музика класният ръководител Светлин Николов и ръководството на училището в лицето на Зоя Димитрова-директор и Красимира Петрова- помощник-директор изпратиха още един прекарсен випуск свестни деца в „бурното море на живота“…..А те така приличат на всички преди тях…….: техните очи не можем да объркаме с ничии други…,защото очите на децата от 3-СОУ можеш да познаеш от метри….. ,защото това са очите на Добри хора.