Начало на учебната година

С огромно удоволствие, пъстрота и творческо настроение 3. СУ „Марин Дринов“ отвори вратите си за всички ученици, родители, служители на училището и гости за старт на уч. 2022/2023 уч. година.
За пореден път откриването започна с празнична програма, гарнирана с водосвет на училището, с вълнуваща реч от директора, с песни и танци на ученици, с много вдъхновяващи и искрени пожелания за здраве, успех и красота.
На откриването бяха г-жа Мария Тодорова – зам.-кмет на район „Илинден“, която отправи мотивиращ поздрав към учениците за успешно полагане на образавотелните им цели. Придружаваха я и специални гости от района – г-жа Люба Янчева, г-жа Атлаза Василева и г-жа Анна Петрова.
Тази учебна година надгражда броя на обучаваните в 3. СУ „Марин Дринов“ – над сто ученици започват своето начало или продължават в следващ етап обучението си в нашето училище.
Пожелаваме им да са здрави и добри, да бъдат успешни и винаги да преследват мечтите си!
Специални благодарности на фотографите на 3. СУ „Марин Дринов“ – Калина Янчулова и Павел Николов, които реалистично пресъздадоха атмосферата на първия учебен ден!